e med min bästis :D

idag sitter jag och min bästis och ska träna på en dans som jag och min bästis ska dansa. men aja så har min dag varit konstig för att det var mycket tjafs och bråk men nu så e det löst mellan mig och mina kompisar men aja jag skriver lite mer imorgon eller på kvällen. nu sitter vi och smaskar i oss godis...mmmmmm haha skoja menhej då alla mina läsare.

mmmmm...skoja igen ^^


Never say Never!!!

hej allihoppa idag var det den bästa filmen jag någonsin har sett och vet ni vad det var en man som jobbade där och sa att han skulle dela ut cd skivor och sen så sa han stol nr 191 och så gick det fram en tjej och tog skivan och sen så sa han stol nr 350 och det var JAG!!!!!! men det var en dålig sak...jag hade redan skivanoch hade köpt den. men so tur var så var filmen jätte jätte bra och jag vill se den igen och det vra typ 500 tjejer där som skkrek för varje gång hans ansikte kom fram!!! men såklart gjorde jag också det!!!!!!! yey ^^ jag älskar justin bieber i love him whit all my heart!!!

 i love u JB!!!!! titta var sööööööt love ya!!!!


okeejj??




ejjjjjuuuuuu!!!!! :S

hehe!

jag har så tråkigt. vet inte vad jag ska säga med aja idag så har vart hemma hos min kompis och vi var inne på en spel hemsida. ja men sen så gick jag hem och jag har två små grannar asså små barn som gillar att vara ute med mig och dom frågar mig helatiden om jag har godis och idag så hade jag det och såg inte dom komma springade mot mig för jag pratade med min kusin i telefon och sen så sa dom "HAR DU GODIS, HAR DÚ GODIS" och när jag såg dom så hade jag stoppat in hela godisen i munnen och jag sa " Neeej " och lät som en gris. och sen så sa dom "men vad har du i munnen??" och jag sa "ehm,ehm??" och gick där ifrån. men aja nu är det bara 3 dagar kvar tills never say never kommer ut yeeeeeeey!!!! ^^



awww så söööööt!!!!

????

bilder ^^

hahahhahahaha jag sa ju hur det var men jag har några bilder jag inte har lagt upp och det här är dom hihi ^^
_____________________________________________________________________________________________


_____________________________________________________________________________________________

Ja men kanske inte bilder men om ni vill vara exakta så bilden da ^^


yey!!!

vadå yey?? haha hade inget annat att skriva men iaf så har min dag vart good för att jag har vart i heron city och först lämnat tillaka en justin bieber skiva för att jag inte fick någon skiva i men aa och sen så var jag där för att det var artister där och eric saade var där...ja men det var kul.


hej hej

hej jag har precis börjat men hoppas att ni stöttar mig. ni vet justin bieber? ja, såklart ni ver ;) ja men iaf när jag skulle reservera billjetter till hans film (NSN) "NeverSayNever" så gick de inte. så nu måste jag åka dit och fixa billjetter. och jag e typ den lataste personen i världen men aja kommer skriva imorgon hur det kanske gick om jag nu orkar!! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0