idag

hej idag har jag vart i skolan som vanligt och ja efter skolan så skulle jag deqa, ece och nicole till kulan (en park) och deqa och nicole sa att dom skulle komma men dom kom inte och vi träffade ja deqas lila sysster och hon sa att hon var med någon annan. men vi hade ändå jätte kul med Ece, Cawo , Jasmin , Denice och jag haha vi körde brottning på en gunga ch sen spagetti och köttfärs sås haha skit kul men aa ialla fall så sitter jag här nu och ska gå till min moster snart haha hon har fått en bebis det e en tjej hon e jätte sööt haha hej så länge eller hej då för idag (kanske) haha.







jippi

heeej alla blogg läsare kommer ni ihåg när jag sa att jag trodde att jag och min kompis var osams...aa det var tydligen inte det och hon ska inte byta skola det e inte säkert och just nu e jag glad...ja juste idag så har jag vart i skäris och shoppat med min syster och så var jag i fittja.. aa och vi har äntligen bestämt res dag haha e sjukt glad och vi ska resa till kenya och det e första gången jag reser till afrika haha ska bli galet kul hoppas jag men aa

Till Deqa: hoppas vi kan fortfarande vara bästisar :)












mmmmm....

hej alla blogg läsare idag så har min bästa kompis sagt att hon ska byta skola. blev sådar av det och aa..hon trodde att jag sa att jag skulle komma tillbaka men det skulle jag inte jag skulle hem centrum vägen men gick till skärholmen. aaa fick höra att hon hade skrivit det i hennes blogg så här får ni också höra det men aja...men känns ganska sur nu över att haft sett vad hon sa och ja som hon sa

halime,mona,ilke och miyase ni har en stor plats i mitt hjärta kommer aldrig att glömma er :)



jaa...

hej alla kära blogg läsare idag så har jag vart i kulan med min bästis deqa och aa vi åt våfflor för 10 kr med sylt och grädde mmmm smasken!!! haha :)

jag har också vart i stan och vet ni vad?? ok nä tänkt väll det. det var några killa som bråkade med polisen dom bara "FUCK YOU, VI HATAR ER!!" asså om ni bara var där dom var som djur!!! haha :)





hej då alla kära läsare!!!

RSS 2.0