30 September...

 
SÅÅÅÅÅÅ SANT!!!!! XD

ny dag idag då! :)
vaknade klockan halv 10 idag. Vet inte varför jag vaknade så tidigt! men det e ju ändå bra för ska ändå göra ganska mycket och så. Ska åka någonstans med Mamma,Elham och Elias och sen så ska jag dusha och så för imorgon
e det skola! haha jag har märkt att jag är en sån person som saknar skolan ganska så lätt! vet inte varför det e så men jag typ bara e sån. Hahah lite konstigt. Men jag kollae ju på Remember me igår och sen e sjuuukt bra!! asså ni måste se den! :D

Remember me

hooolaaa!! :) 
har precis kommit hem efter att ha åkt till några ställen med min pappa,Elias och Elham. bytte direkt om till mjukisar och en t-shirt och ska starta en film. Den här gången blir det remember me och den verkar vara bra :) hoppas det också!
 
 

Godmorgon

Vaknade för en stund sen och har legat i sängen ganska länge nu och har lyssnat ganska mycket på one direction och tänkt på jätte mycket! Men aja..
Idag så ska jag iaf gå till ett ställe och sen skulle jag och Elham göra en sak och sen så vet jag inte vad jag gör, tror jag ska renskriva en uppgift sen sak sån vi håller på med i svenskan haha vet inte varför jag ska göra den för det e ju ändå tills på tisdag! Men ska inte göra det här inlägget mycket tråkigare än vad det redan e!

Så ni bara vet så mobil bloggar jag och har inte så många bilder i min mobil gör att jag typ har JÄÄÄÄTTE lite minne kvar!!


Tillbaka i ett tag!

hej igen haha känns helt sjukt att blogga igen att vara tillbaka och gå in på blogg.se hemsida haha tänkte skriba blogg.ses men det låter helt sjukt!!! men aa jag har inte fått en ny bloggdesign än för att jag inte kan skicka in bilderna!! det e något fel!!! men det kommer säkert gå snart!!! många utropstecken där!! :) haha nej men aa :) tänkte blogga tills jag kan skicka in bilderna :)
 
Imorgon har jag svenska prov och har pluggat ganska mycket...eller vadå ganska mycket....har pluggat typ hela dagen men har lyssnat på musik medans så det var inte ett så stort problem. Allt sitter men jag vill inte typ på panik när provet kommer! men ska iaf sova snart! e sååå trött!! 
 
haha vad vill jag med utropstecken!!!!
 

 
 
 
 

Ska byta bloggdesingn så bloggar mer när den är klar :)

frågade bunny om hon kunde byta bloggdesign till mig och hon sa JAA!! :D

Godmorgon :)

Vaknade för en stund sen och har bara legat i sängen och kollat runt i mobilen. Ska snart upp iaf och gå och äta frukost. Idag så ska jag till ett ställe sen så ska jag se om jag hinner lämna tillbaka en tröja som jag köpte men ångrade mig, hihi. Hoppas jag kan för det har typ gått en vecka....eller?? Hahah men aja ska iaf upp nu och äta något.


RSS 2.0